13.6.2009

Jämäkakkua omalle perheelle!

Heppakakkua tehdessä tuli pieni laskuvirhe ja tein täytettä vahingossa tupla-annoksen. Niinpä paistelin kääretorttupohjan sekä omalle väelle pikkuisen yhden munan kakkupohjan 18 cm:n vuoassa.

Eli täytteet tässä samat kuin heppakakussa. Päällä 10 minuutin pikamaalaus vaahtokarkkimassalle.Pursotuksiin testailin uusia tylliani. Ihan kivasti antaa ilmettä tällaiseen muuten yksinkertaiseen kakkuun!

Pin It now!

18 kommenttia:

 1. Hienoja juttuja oot kyllä taas värkänny! En oo pitkään aikaan käynykkään täällä ja kiva oli nähdä tekemiäsi hienoja koristeita ja kakkuja. Ne on niin persoonallisia ja sulla on hyvä jälki!

  HYVÄ! :)

  VastaaPoista
 2. Suloinen kakku! Maalaus on aivan ihana!!! :)

  VastaaPoista
 3. 10 minuutin pikamaalaus? Huikean hieno ja tarkka. Itse saisin tuollaisen aikaiseksi, ehkä puolessa tunnissa. Ihailen taitojasi!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! <3

  Helmi.fi; Kyllähän maalauksesta huomaa että värit on välillä sekoittuneet... :) Ei ollut liiemmin aikaa odotella kuivumista. Ja ääriviivatkin osittain levisi. No, eilen tilasin lisää tomuvärejä, jotta vois niitä hyödyntää pikamaalauksissakin.

  VastaaPoista
 5. Älä vähättele taitojasi ollenkaan. Minä en saisi tuossa ajassa, edes ääriviivoja aikaiseksi. Eikä kai tarkoitus olekaan, että aina saisi tehtyä kakkuja loputtomalla ajalla. omiin tarpeisiin tuo on enemmän kuin hieno!

  VastaaPoista
 6. Ei todellakaan uskoisi jämäkakuksi! Upeampi kuin monien juhlien normaalit, konditoriosta tilatut täytekakut<3

  VastaaPoista
 7. Vastavierailulla ;) Kiitos kommenteistasi, ja minut saa linkittää ihan vapaasti ;) Tässä kakussa on todella herttainen kuva, heti tuli ajatus "Voi että ku sulonen" ;)

  VastaaPoista
 8. Pikamaalaus? Ihanan herttainen!

  VastaaPoista
 9. Komea kaku ja ihana maalaus!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana!! Upea maalaus, saisinpa minäkin 10 minuutissa tuollaisen aikaiseksi!

  VastaaPoista
 11. Aivan upea pikamaalaus :-) Ei kyllä kovin pikaiseksi uskoisi....ja ihanat värit pursotuksissa.

  VastaaPoista
 12. Kun pikamaalaus on tuota luokkaa niin voi vain kuvitella miltä ajan kanssa tehty kuva näyttää =o) Ihanan hempeät värisävyt.

  VastaaPoista
 13. On kyllä todella ihana, ei jämäkäkun näköinen yhtään!!! Mun blogissa on sulle yksi juttu...

  VastaaPoista
 14. Voi mikä ihanuus!<3 ja nuo v.pun tossut... kyllä tulee ihan vauvakuume.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(