Me serkukset käydään vuoroviikoin mummon luona siivoamassa. Tällä viikolla on meidän vuoro. Vietiin mukanamme pikkuruinen täytekakku, vaikka sen kummempaa syytä juhlaan ei ollutkaan.
Kakussa sitruunankuorella maustettu sokerikakkupohja. Kostutuksena sitruunamehulla maustettu sokerivesi ja täytteenä mansikkahilloa ja mansikkamoussea.
Päällisenä jälleen vaahtokarkkimassa. Muita ei juurikaan tule enää käytettyä, kun mmf:llä päällystäminen käy niin kätevästi, kun alle kelpaa pelkkä kermavaahto. Ruusukuvio piirretty pikeerillä vapaalla kädellä.
tosi kaunis kakku. Sä oot kyllä expertti tossa mmf:llä päällystämisessä. Saat aina niin kaunista jälkeä. Millonkahan minä saisin sitä kokeiltua? en varmaan koskaan ;) Ja tuo kukka kakun päällä, huoh!! Sinä se osaat :)
VastaaPoistaEi itku että on taas ihana!
VastaaPoistaVoi kuinka soma kakku! Aivan ihanan hempeät ja ennenkaikkea todella tarkalla kädellä tehdyt koristukset. Kyllä sie pioni oot yksinkertaisesti mestari näiden kakkujen kanssa!
VastaaPoistaIhana kakku jälleen. Siisti, tarkkaa työtä. Miten paljon aikaisemmin sinä laitat kuorrutuksen kermanvaahdon pinnalle, jotta se ehtii pehmitä kunnolla leikattavaksi?
VastaaPoistaTodella kaunis kakku! Ja uskomattomna vakaa käsi sulla. en itse sais tuollaista kauneutta vapaalla kedellä kyllä tehtyä =)
VastaaPoistaKiitokset ;)
VastaaPoistaMimmi M; Mmf kannattaa laittaa ainakin 4 h ennen tarjoilua. Siinä ajassa ehtii jo pehmetä, jos ei kovin paksua levyä laita. Mutta mmf kyllä pysyy ihan priimana seuraavaan päiväänkin, joten ei haittaa vaikka laittaa aiemminkin.
Tosi tarkkaa työtä jälleen kerran oot tehnyt:) Tosi kaunis kokonaisuus. Ja ihana tapa auttaa mummoa, itse tykkäsin auttaa myös mummoani, siivosin ja pesin ikkunoita jne. Tulee itsellekin hyvä mieli kun saa auttaa.
VastaaPoistaIhania lapsenlapsia olette :). Ja kaunis ajatus viedä kakku mennessä.
VastaaPoistaAivan mielettömän kaunis ja tyylikäs kakku jälleen =O)))
VastaaPoistaTodella ihana jälleen kerran! Värit on ihan parhaat!!
VastaaPoistaKaunis kakku!! Ja upea ruusukuvio!!
VastaaPoistaTodella herkkä kakku! Ja niin siistiä jälkeä että!
VastaaPoistaKaunis :)
VastaaPoistaVoi mikä ihanuus taas ! Upea! Mistä ostat tuota massaa, vai teetkö ite sen? Tosi taitava oot kyllä, ei kyllä onnistus ilman mallia/eikä malli apunakaan tuommoset kukkaset :)Ja nuo marsipaaniruusutki -täydelliset! Vai oliko nekin samaa massaa kuin päällinen?
VastaaPoistaKiitos jälleen kommenteista.
VastaaPoistaMari; Teen mmf:n itse, ei sitä taida valmiina saadakaan. Ja on nuo ruusut marsipaania, onnistuu kyllä mmf:stäkin, mutta väriä ei saa niin aidoksi kun massa on valkoista.
Voih, ihan täydellinen <3
VastaaPoistaJa ruusu <3 <3 <3
AIVAN IHANA!!! Just täälä värkkään ensimmäistä kertaa mmf:ää kakun päälle ja kattelen sulta ideoita...
VastaaPoistat.systerisi
Todella kaunis kakku. Ihan ammattilainen olet!
VastaaPoistaMielettömän kaunis kakku jälleen, olet kyllä mestari!
VastaaPoistaKaunis, kaunis!
VastaaPoistaKoristelu, kuin kirjontaa ompelumaailmasta!
Terv. www.nami-hiiri.com
Kerrassaan kaunis ja sileä ilmestys, jälleen kerran! :D
VastaaPoistaUpea! Sinun tekemät kukat - niin pionit kuin ruusutkin - ovat niin oikean näköisiä. Minulle tuli tuosta pintakuviosta myös mieleen kirjonta, jotenkin mummolle niin sopivasti :)
VastaaPoistaVau miten kaunis! Kateellisena saa katsella tuota kaunista pikeeri pursotusta.
VastaaPoistaEttä osaaki olla taas kaunis =)))
VastaaPoistaAivan ihastuttava kakku, jälleen kerran :)
VastaaPoistaJa kiitos ihanasta kommentistasi <3
no huh, kyllä sä olet vaan taitava!! Tää on niin kaunis ja tuo kuvio... siis vapaalla kädellä?!!
VastaaPoistaAivan mahtava kakku taas! Todella upea se kukkakuvio, en ymmärrä että joku pystyy tekemään jotain noin kaunista vapaalla kädellä!
VastaaPoistaVoi että, ihana kakku. Pioni voisit tulla meillekin siivoamaan ja tuoda tuommoisen herkun tullessasi ;DD
VastaaPoistaUpean yksinkertainen koristelu! Ja vielä vapaalla kädellä piirretty, huh huh... Pitäneepä koittaa tuota mmf- kuorrutetta sinun ohjellasi, kun ohje on varmasti kunnossa kun noin upeaa jälkeä saa aikaiseksi! Säilyykö mmf kuinka kauan jääkaapissa, eli voiko sen valmistaa miten kauan etukäteen ja mahdollisesti sitten säilöä myös ylijääneitä rippeitä myöhempään käyttöön? Ja mmf:n alle siis riittää kermavaahto?
VastaaPoistaKiitos jälleen...
VastaaPoistaNiina; Kannattaa kokeilla. En osaa sanoa mmf:n säilyvyydestä mitään varmaa, mutta minä olen käyttänyt viikkoja "vanhaa" massaa, eikä ole ollut mitään ongelmia. Alle riittä kermavaahto.
Onpas upean erilainen kakku, vautsi! Tällaiseen ei ole tullut törmättyä :) Kaunis kerrassaan.
VastaaPoistaTaas taattua pioni-laatua, kaunis kertakaikkiaan!
VastaaPoistaAivan ihana kakku! Ja tuo mmf on todellakin mahtavaa "tavaraa" ;D
VastaaPoistaAivan mielettömän upea ja kaunis kakku! Olet kyllä niin taitava! Samoin nuo pikkuiset tossut ovat mielettömän suloiset! Pitäisi kai itsekin kokeilla tuota mmf:ää...
VastaaPoista