17.12.2010

Ristiäisten suklaamoussekakku
Tein ristiäisiin myös tämän suklaamoussekakun ihan lasten vuoksi. Meidän pojista tämä on maailman parasta kakkua. =) Tässä hässäkässä olen unohtanut nämäkin kuvat tuonne kameran uumeniin.

Jos tuo ristiäisten täytekakku onnistuikin ihan hyvin, pientä lösähtämistä lukuunottamatta, niin tämä hyytelökakku menikin sitten ihan penkin alle... Onneksi vain ulkonäön puolesta, maku oli kuitenkin kohdallaan.

Tein tämän säädettävässä suorakaidevuoassa. Suklaamousse oli niin paksua etten saanut sitä tiiviisti vuokaan, joten kiille valui kulmiin jääneistä reijistä pitkin tarjoiluastiaa. Vaikka olen tehnyt kiilteen aikaisemmin jo useampaan kakkuun, niin nyt siihen jotenkin kummallisesti sekoittui täytettä ja pinnasta tuli tuollainen marmoroitu. Kakun reunoitakin tuli tosi rumat ja tarkoitus olikin peittää ne jollakin, mutta enpä ehtinyt. Tulihan tuo kakku syötyä, vaikkei mitenkään kaunis luomus ollutkaan.

Kakku tehty samalla ohjeella kuin tämä koulunaloituskakkukin, tosin pohjan tein dominokekseistä.
Pin It now!

3 kommenttia:

  1. Kaunishan tämä on kuin mikä! Tuo marmoroitu pintakin on kuin tarkoituksella tehty!
    Ihania myös nuo lumiukot sekä lippis :)
    Ihanaa joulun aikaa teille <:o)

    VastaaPoista
  2. Kaunis ja tosi herkullisen näköinen. Kiva idea, että on marsipaanikoriste, mutta ei kokonaan marsipaanilla peitettu kakku.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(