9.7.2011

Jimi Eemelin ristiäiskakku
Jimi Eemeli viettää tänään ristiäisiään. Lupauduin tekemään juhliin kakun, kun tälle viikonlopulle on muitakin kakkuja tehtävänä, joten lomailusta ei kuitenkaan tule mitään. =)

Kakussa 7 munan normi sokerikakkupohja ja täytteenä ne vakiot; vadelmaa ja valkosuklaamoussea. Päällinen valmista karkkimassaa ja koristeet karkkimassan ja sokerimassan sekoitusta (50/50). Tästä massasta tehdyt koristeet kuivuvat vielä ihan hyvin, mutta katotaas muutaman viikon päästä, kun ilmankosteus on korkeimmillaan.
Kyökissä 34 astetta lämmintä ja pitäisi vielä 3 kakkua pursotella... Nyt olisi ilmalämpöpumpulle töitä. =)


Pin It now!

16 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen kakku!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kakku.
  Kyl tää keli vähän raskaaksi tekee tämän kakkuilun. Etenkin kermojen/pursotusten kanssa onkelmia :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihastuttava kakku, jälleen =) Niin seesteinen ja kaunis <3 Itse kans jännitän varsinkin heinäkuun vikaa viikonloppua, kun täällä pääsee nuorisoa ripile ja tarvis tehdä enemmän kuin pari kakkua, HUI! Ilmankosteus on täälläpäin nytkin jo huipussaan...

  VastaaPoista
 4. Taas niin kaunis kakku! Kyllä sä olet mestari! Oletko jossain postauksessasi kertonut mikä on karkkimassa ja mikä sokerimassa? Onko karkkimassa sama kuin vaahtismassa?

  VastaaPoista
 5. Kaunis kakku! Ja upeasti onnistuneet koristeet helteistä huolimatta :)

  VastaaPoista
 6. Oih, valtaisan tyylikäs ja jotenkin ihanan herkkis :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos jälleen kommenteista!

  Teresa; Samalle viikonlopulle minäkin toivon kylmää säätä, pitäis 5 hääkakkua rustata. =)

  Misty; Karkkimassa on sillä nimellä myytävää massaa. Saa ainakin Leipurinputiikista. Kurkkaas tästä linkistä; http://leipurinputiikki.fi/index.php/elintarvikkeet/marsipaani-ja-sokerimassaa.html

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat ja laadukkaat koristeet ja kakku jälleen!!

  VastaaPoista
 9. Kaunis, kaunis!! Suloiset töppöset ja ihanat kukat. Kokonaisuudessaan jälleen kerran niin tasaista ja siistiä jälkeä! :))

  VastaaPoista
 10. niin kaunis, tyylikäs ja selkeä :) Silmä lepää näissä sun kakuissa! Ilmalämpöpumppu on kyllä niin hyvä. Saa poistettua kosteutta ja laskettua lämpötilaa :) Myös pakstekaapin jääpalakone on ollut käytössä, että saa kulhon alle kylmää ;)

  VastaaPoista
 11. Kaunis, aivan ihanat värit!
  Minä olen yrittänyt kuivatella MMF-marsipaaniseos ruusuja, aika heikkoa...

  VastaaPoista
 12. Jaahas....minun eka kommenttini on mennyt jonnekin bittiavaruuteen.... ihastelenpa siis uudemman kerran jälleen tätä tekemääsi kakkua. Kauniit värit kaiken muun kauniin ja hyvän lisäksi.

  VastaaPoista
 13. Todella todella tyylikäs kakku!

  VastaaPoista
 14. Todella kaunis kakku ja nuo tennarit niin mielettömän ihanat...itse en ole niitä vieläkään uskaltanut kokeilla...

  VastaaPoista
 15. Kaunis! Tykkään kovasti noista väreistä.

  VastaaPoista
 16. IHana kakku ja vitsit nuita tennareita (minä aina kadehdin kaikissa blogeissa ja mietin, että koska ite niitä jaksaisin koittaa thedä)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(