22.12.2011

Piparirohmulle isoja ja pieniäMeillä tehtiin jo kolmas piparitaikina... piparirohmuja kaikki tyynni. (Täytyy tosin tunnustaa, että yhteen taikinaan taisi livahtaa ylimääräinen annos soodaa, joten mitään herkkuja niistä ei tullut.) Minun puolestani jouluna ei muita makeita leivonnaisia tarvittaisikaan, ei torttuja, ei kakkuja mutta pipareita, niitä pitää olla ja mielellään paljon.

Tänä vuonna olen kokeillut muitakin piparitaikinaohjeita, mutta kyllä nyt täytyy todeta, ettei Kukkolan pipariohjetta voittanutta ole. Piparitaikinoiden lopuista tein pikkuruisia pipareita koristelumuoteilla. Lumihiutaleetkaan eivät palaneet, kun varovasti paistelin. Pin It now!

4 kommenttia:

 1. ja minä kun en välitä lainkaan pipareista. Tällekään joululle en ole syönyt ainuttakaan! Kaikkea muuta herkkua kyllä menee ;)
  Oikein ihanaa ja rauhallista joulua teidän perheelle :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua teille. Minä myös tein Kukkolan pipareita, olivat todella hyviä. Kuitenkin taikina on mielestäni parasta.t. mama

  VastaaPoista
 3. Kukkolan piparitkin tutuuja ovat, vaan meillä vaihtelee tehtävä taikina aika usien...jonkin sortin Paraisten piparitaikinaa varmaan usein miten ja saatan ostaa taikinan valmiinakin eräästä paikasta (on siis ite tehtyä, ei teollista. Yhteen aikaan suuri hitti oli ohrajauhoista tehtävät piparit, vaan ne ovatjääneet unholaan.... Oikein ihanaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ja rauhallista joulua!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(