17.12.2011

PiparkakkutalojaNyt ne on tehty, kaikki viisi, kuten luvattua tuli. Viime vuonna mökki jäi suunnittelun asteelle, joten lupasin muksuille että ensi jouluna teen jokaiselle ihan oman. =) Helppohan se oli luvata, mutta valitettavasti lasten muisti on niin pitkä, että lupaus piti lunastaakin.

Isommat halusivat koristella mökkinsä itse, mutta Lapinpojan mökin koristelu jäi minulle. Loppujen lopuksi ihan mukavaa, kunhan muistaa pitää jalat maassa, eikä tavoittele liian suuria. 


Osat kiinnitin paksulla pikeerillä ja sitä samaa on myös koristelu. Kattoon ja kuusiin käytin kuumamarenkia, joka tällä kertaa ei ottanut onnistuakseen. Värit ei kuvassa vastaa todellisuutta.Lasten mökit on pikkasen värikkäämpiä, vaikka suurin osa koristeeksi ostetuista karemelleistä taisi mennä koristelijoiden suuhun.


Pin It now!

13 kommenttia:

 1. Kaunis mökki. =) Laskin juuri, et itse olen tehnyt jo viisi piparityötä. Saa kyllä riittää tälle vuodelle. On tuo kokoaminen sen verran työlästä. x)

  VastaaPoista
 2. Suloisen valkea mökki <3 Olen niinikään luvannut viidelle lapsoselleni piparimökin - mutta onneksi en sentään mennyt lupaamaan jokaiselle omaa.. :) Huomenna pitäisi sitten ruveta mökkitalkoisiin;)

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kaunis mökki, hempeän sävyinen. Ja upeita ovat lapsostenkin mökit!

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis valkoinen piparkakkutalo <3

  VastaaPoista
 5. Hienon näköinen tuo valkoinen mökki.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis valkea piparitupa.

  VastaaPoista
 7. Upeita luomuksia, niin sinun kuin lastesikin tekemät! <3

  VastaaPoista
 8. Tosi suloisia pikku mökkejä! Katsotaan, josko minäkin ensi jouluksi saisin piparitalon rakennettua (edes yhden...), tähän asti projekti on aina jäänyt ajatuksen asteelle. : ) Oikein hauskaa ja herkkujentäyteistä joulua koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo valkea piparimökki. Lastenkin talot niin herttaisen kauniita. Oikein hyvää ja rauhallista Joulunaikaa koko teidän perheelle.

  VastaaPoista
 10. Kauniita piparimökkejä olet tehnyt:)
  Tunnelmallista Joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 11. Ihanan herkkä valkoinen talo! Ja lasten tekemät on aina niin ihania, piparkakkutalossa karkkien määrä ratkaisee, sama se ovatko ne talossa vai koristelijan suussa :D

  Lämmintä joulua! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(