10.4.2012

4-vuotiaalle Enkelille




Millaisen kakun haluaisi 4-vuotias tytöntyllerö? Prinsessakakun vai kenties Pikku Myyn? Entä millaisen haluaisi 4-vuotispäivilleen Enkeli? Tällaista kysymystä pohdittiin pääsiäisen alla koko perheellä.

Nyt on Enkelin juhlat pidetty ja tällainen kakku tuli tehtyä. Kakkupohjaksi tein saman suklaakakkupohjan, kuin ystävänpäiväkakkuun. Täytteeksi miehen toiveesta valkosuklaakreemiä ja hetken mielijohteesta lisäsin sipauksen omena-kanelihilloa. Ihan kamala yhdistelmä, en suosittele! Kaneli maistui ihan hirvittävän voimakkaasti. Perusomenahillon kanssa olisi taatusti ollut paljon parempaa.




Pin It now!

19 kommenttia:

  1. Suloinen! Varmasti tämä olisi ollut toiveiden täyttymys!

    VastaaPoista
  2. Suloisen & Valloittava & Liikuttavan ihana <3

    VastaaPoista
  3. Liikuttavan ihana postaus <3

    VastaaPoista
  4. Ihana kakku. Pikku Enkelillä on siellä varmaan samanlainen ilme kuin tuossa kakun enkelillä.Mummun ja pappojen sylissä siellä kellii.

    VastaaPoista
  5. Voi... mä niin tykkään tästä ja tykkäs meijän Alinekin =)
    Tää aihealue on vaan mulle niin vieras, eikä sanoiks pysty millään lailla pukemaan niitä tunteita, joita asia saa päässä ja sydämessä tuntemaan... joten tyydyn vaan hiljentymään hetkeks.

    VastaaPoista
  6. aivan ihana kakku...niin kaunis ja herkkä <3

    VastaaPoista
  7. Kyyneleet tuli silmiin....ihana kakku Pikku-Enkelille:-)

    VastaaPoista
  8. Täydellinen kakku <3

    VastaaPoista
  9. Voi...kyllä tuli kyynel silmään taas kerran... Aivan ihanaa, että jaksatte koko perheen viettää tällaista päivää. Haikeankipeää. Ja silti tästä jää hyvä muisto sisaruksille. Että sitä Enkeliäkin muistetaan <3 Suloinen kakku. Ja iso hali, Pioni, taas <3

    VastaaPoista
  10. Niin kaunis muisto. Niin kaunis kakku.
    Voima halaus koko perheelle.

    VastaaPoista
  11. Kiitos kaikille teille ihanaisista kommenteista! <3 Todellakin haikeankipeä, mutta siltikin niin mukava päivä. Ihanat kummit osallistuivat myös juhliin ja se jos mikä tuntuu meistä tosi mukavalle. Poissa luotamme, mutta aina mukana elmässämme!

    VastaaPoista
  12. Sait kyllä tämänkin äitin kyyneliin, voi mikä aihe. Mutta tuo on tosiaan hienoa, että tunteita ei yritä kätkeä tai unohtaa, vaan reippaasti koko perheen kanssa on niitten kanssa tekemisissä. Jaksuhali!

    VastaaPoista
  13. Niin suloinen, niin herkistävä <3 Ihanasti olette pikku Enkelin päivää muistaneet koko perheen voimin ja vielä kummitkin olleet mukana. Voimaava halaus!

    VastaaPoista
  14. Todella ihanan hempeä ja suloinen kakku pikku Enkelille

    VastaaPoista
  15. Ihanan suloinen kakku Enkelille <3

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Aivan ihana kakku, kyynel tulee silmään. Ja kiitos tästä kakusta! Sain tästä innoitteen tehdä kakun myös omalle enkelipojalleni.
    T: makea-maailma Annika

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(