Pakastettu testikakku kaipasi jotain suhteellisen nopeaa koristusta. Kuivahtaneista massojen lopuista tein kakkuselle rimpsuhelmat ja pikapika kukan reunalle keikkumaan.
Täyte oli tietysti myös väreihin sopivaa... mustikka-mansikkahilloketta ja mansikkaista valkosuklaatäytettä. Täyte ei muuttunut mitenkään pakastettaessa, ei rakenteeltaan, eikä maultaan. Miehen mielestä tämä oli sitä parasta kakkua, mitä on koskaan syönyt. Kannattaisi siis tehdä uudelleen!
Mansikka-mustikkahilloke
250 g marjoja tuoreita tai pakastettuja
1 dl hillosokeria
Laita marjat ja sokeri kattilaan. Lämmitä kokoajan sekoittaen. Keitä muutama minuutti. Anna jäähtyä.
250 g marjoja tuoreita tai pakastettuja
1 dl hillosokeria
Laita marjat ja sokeri kattilaan. Lämmitä kokoajan sekoittaen. Keitä muutama minuutti. Anna jäähtyä.
Mansikkainen suklaamousse
5 dl kermaa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa tai ranskankermaa
200 g Bellarom mansikka-valkosuklaa
(3 liivatelehteä Käytän yleensä vain kun kakkuun tarvitaan todella jämäkkä täyte)
(2 rkl esim. sitruunamehua)
200 g Bellarom mansikka-valkosuklaa
(3 liivatelehteä Käytän yleensä vain kun kakkuun tarvitaan todella jämäkkä täyte)
(2 rkl esim. sitruunamehua)
Laita liivakot likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon notkistettu tuorejuusto. Lisää massaan sulatettu ja hieman jäähtynyt suklaa ja mausta tarpeen mukaan sokerilla. Lisää kuumaan nesteeseen liuenneet liivakot ohuena nauhana samalla vatkaten.
Upea ja naisellinen kakku(^^,)
VastaaPoistaIhana idea! :D
VastaaPoistaMulla on tää rimpsuidea kanssa työn alla :) Kunhan vain keksisi tekosyyn minkä takia pitäis täytekakku tehdä!
VastaaPoistaVoi kun on taas niin kaunis kakku! Tekisi minunkin mieli kokeilla noita rimpsuja.
VastaaPoistaKuulostaa hyvältä. onko noihin täytteisiin löydettävissä tarkempia ohjeita?
VastaaPoistaNyt on ohjeet lisätty. Jos tuo Lidlin Bellarom suklaa ei ole tuttua, niin suosittelen lämpimästi maistamaan. On muuten hyvää!
PoistaAijaijai.... Kaunis kakku. Tätä pitää testata. Kahden pojan synttärit juhlimatta, kun vain osaisin tehdä edes sinne päin kuin sinä.
VastaaPoistaNam, kaunis kakku paallisin puolin, ja herkullisenkuuloinen sisalloltaankin. Pitaa joskus kokeilla tuota taytetta!
VastaaPoistaVoi, miten kauniit rimpsut! :)
VastaaPoista