7.7.2012

Vadelmasydän




Vanhoja leipomuksia riittää... Tämän kakkusen tein tämän Kermaruusun kakun innoittamana juhannukseksi. Pohjan tein digestivekekseistä ja täytteen FloraVanillasta. Keskellä vadelmista tehty sydän. Oli muuten tosi hyvää kakkua, harmi että hukkasin lappusen mihin ohjeen kirjoitin. :( Pitänee siis kokeilla uudelleen tuoreista marjoista.


Pin It now!

5 kommenttia:

  1. oijoi, olisinpa saanut maistaa! Näyttää ihanzlta <3

    VastaaPoista
  2. Oi, mikä ihanuus!!
    Noita hyydykekakkuja teen aina synttäreille, mutta "hilloa" sisälle... Tuota ideaa täytyy kokeilla syyskuussa seuraavien synttäreiden aikaan:)

    VastaaPoista
  3. oi näyttää tosi herkulliselta :)
    http://makeitaunelmia.blogspot.fi/?spref=fb

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköinen hyydytetty kakku. Tätä on ihan pakko kokeilla! Ja nuo alempana olevat liivatteesta tehtdyt saippuakuplat on myös pakko ottaa kokeilulistalle. Hyvää kesänjatkoa toivotellen, Laura

    VastaaPoista
  5. Jos ohjeen jostain löydät, niin laita ihmeessä tänneki toisten iloksi :) Näyttää herkulliselta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(