24.8.2012

Daniel Leo Viljamin ristiäiskakku
Tällainen ristiäiskakku meni Danielin juhliin. Kakun ulkonäkö on pikkumiehen äidin suunnittelema, minulle jäi pelkkä toteutus. Harmittavasti kakku sai kokea kovia matkalla, joten juhlapöytään se päätyi kovasti erinäköisenä.


Kakku oli mitoitettu 33 hengelle ja täytteenä siinä oli valkosuklaatäytettä ja mansikoita. Päällinen vaahtokarkkimassaa, sitä itse tehtyä.

Onnea Danielille ja koko perheelle! 


Pin It now!

15 kommenttia:

 1. Voi ei, mitä sille tapahtui?

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan hempeä ristiäiskakku, TYKKÄÄN! :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen ja tyylikäs kakku! Minäkin olen utelias tietämään mitä kakulle tapahtui? Tosi harmi kyllä jos kärsi kuljetuksessa, mutta onneksi kuitenkin sait otettua kuvia ennen sitä :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan suloinen kakku :)
  http://makeitaunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Voi että nää ristiäiskakut on aina yhtä helluusia <3
  Ja jostain kumman syystä muakin kiinnostaisi vähäsen tietää mitä kakulle matkalla tapahtui... Meikältä lähti matkaan tänään 5-kerroksinen hääkakku, myös himpusta eri näköisenä kuin minkä näköiseksi sen tein...Kyllä riepooooo ja kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kerro ihmeessä mikä sinun kakulle tapahtui? Onkohan tänään epäonnenpäivä?

   Poista
  2. Voi pöh, keskimmäisen kakun toinen reuna oli antanut periksi, ja kaikki 3 ylintä kakkua kenotti erittäin rumasti (ja uhkaavasti). Purin kerrokset kertaalleen (koottu wiltonin alustoille)mutta reuna oli ehtiny painua jo niin paljon ettei mitään voinu oikein enää tehdä. Mua NIIIIn ärsyttää. Epäonnen lisäksi niin kiirepäivä, ettei voinut harkitakaan tekevänsä edes osaa uusiksi :(


   pst.oon muuten pari asiakasta ohjannut sun juttusille kakkuasioissa, ellen oo itse pystynyt tilausta syystä tai toisesta vastaanottamaan ;)

   Poista
  3. Ei voi olla totta, oikea kakuntekijän painajainen...

   Kiitos, minäkin olen useampia kyselijöitä ohjannut sinulle. Minä ehdin niin vähän tämän "päätyöni" ohessa kakkuja tekemään.

   Poista
 6. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

  Itseasiassa en tiedä tarkalleen mitä kakulle tapahtui, mutta tilaajan puhelusta sain sen käsityksen, että kakku kuljettajineen joutui pieneen autokolariin. Harmikseni annoin ylijäämäkoristeet juuri ennen puhelua lapsille, joten niitäkään ei tähän hätään ollut. Että osaakin harmittaa...

  VastaaPoista
 7. Niin kaunis! Mitä tussia tms. olet käyttänyt tuohon nimen kirjoittamiseen?

  VastaaPoista
 8. Taas niin kaunis kakku!
  Harmi että matkalla koki kovia. Ilmeisesti ihmiset kuitenkin selvisivät ehjinä.
  Näitä sun kakkujas on ilo katsoa, ovat niin täydellisiä!

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköinen kakku, niin lutunen että...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(