9.10.2012

Sandran ristiäiskakku
Ristiäiskakkua jälleen. Sandran ristiäisiin haluttiin valkoinen kakku hempeillä kukkatossuilla ja ruusulla. Sain  lauantai iltana, kakun noutamisen jälkeen viestiä, että koristeiden olisi pitänyt olla vaaleanpunaisempia,  nämäkun taittaa selväsi liilaan. Että osaakin harmittaa, etenkin kun en kiireiltäni ehtinyt tekemään uusia koristeita ja kuivumisen kanssakin olisi tullut kiire.


Mikäli ihan oikein muistan, niin kakussa oli ihan tavallinen sokerikakkupohja ja täytteenä ne kaikkein suosituimmat eli vadelmaa tai mansikkaa ja valkosuklaatäytettä. Onnellisia syyspäiviä Sandralle ja koko perheelle!


Pin It now!

9 kommenttia:

 1. Pyydettiinkö sulta vaaleanpunaisia? vaiko vaan hempeitä?

  VastaaPoista
 2. Jos pyydettiin hempeitä, niin minusta tuo kyllä täyttää sen ja reilusti. Ihanan näköinen kakku! "Toinen anonyymi"

  VastaaPoista
 3. Kaunis kakku ja tyylikäs, ei ole liian paljon koristeita.

  VastaaPoista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani x) Toivottavasti et ole kyllästynyt niihin =D

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanista kommenteista!
  Kyllä nyt täytyy tunnustaa, että vika taisi olla tekijässä... vaikka samaa väriä käytinkin kuin mallikengissä ja ruusuissa...

  VastaaPoista
 6. jos pyydetään hempeitä, niin mielestäni sellainen voisi olla melkein mikä väri vain. On kyllä aika vapaat kädet annettu jos sanotaan hempeät. Kuka sen mitenkin ymmärtää. Minulle vaalean ruskeakin voi olla hempeä.

  VastaaPoista
 7. Miten olet tehnyt kaksivärisen ruusun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Itseasiassa ruusussa taitaa olla neljää eri väriä. Ruusun teko on helppoa, tee vain erivärisiä terälehtiä ja kokoa niistä ruusu halutussa järjestyksessä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(