8.6.2013

Arvonta suoritettu!
Pionilaakson kevätarvonta on suoritettu! Arvontaan osallistui kaikkiaan 317 leivonnasta kiinnostunutta. Lämmin kiitos teille jokaiselle! Kiitos myös ihanista ja kannustavista viesteistä ja kommenteista! Näillä eväillä taas jaksaa muutaman vuoden eteenpäin. Lämmin kiitos myös arvontaa sponsoroineille!

Useampi arvontaan osallistunut kyseli blogini nimen alkuperää. Olisihan  se  mukava kertoa joku kaunis tarina nimen takaa, mutta valitettavasti nimi on ihan työllä ja vaivalla keksitty. Blogia perustaessani kaikki mahdolliset ja mahdottomat bloginimet tuli käytyä läpi ja jokaisella niillä oli jo blogi perustettu tai ainakin nettiosoite varattuna. Suomihan on bloggailun luvattu maa. Lopulta Pionilaakso-nimi oli vapaana ja niin reilut 4 vuotta kestanyt blogitaival sai alkaa. Mikäli se ensimmäiseksi mieleen tullut nimi olisi ollut vapaa, olisi blogini saanut nimekseen "Kotipihlaja".

Mutta asiaan... arvonnan suoritin netin arvontakoneella. Alla arvonnan voittajat. Olen lähettänyt jokaiselle  sähköpostia (tai tekstiviestin osoitteen puuttuessa). Mikäli et ole saanut viestiäni, laittaisitko viestiä osoitteeseen : pionilaakso @ gmail.com. Kiitos!


Arvonnan voittajat:


Bake and Party 30 e lahjakortti:  nimimerkki: Veera
Bake and Party: Jäätelövohvelirauta: Taina Jokitalo
Bake and PartyNordic Ware 3D-pikkuleipämuottisetti: Maija JääskeläinenConfetti: 50e:n lahjakortti : Sanna Murula-Vanhatalo

Confetti: 30e tuotepaketti 2 kpl: Susanna Salin ja Sanna Turjala
UllanUnelma; 25 e lahjakortti 2 kpl:
Dr Sugar/Jinna ja Anu Asikainen

Iloleipuri; Tuotepaketti: Paula Malinen
Iloleipuri; Uutuus kakkuvuoka 2 kpl:
Vuokko Kajava ja Sanna Seuranen


Onnea voittajille ja aurinkoista kesää ihan kaikille!


Pin It now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(