11.8.2013

Muutoksen tuulia...

Tämä syksy tuo tullessaan paljon uutta ja erilaista. Kuopuksemme täyttää kolme vuotta, joten tämän Mamman on aika sanoa "hei heit" kotiäidin elämälle ja keksiä jotain muuta tekemistä.

Pitkään pyörittelin erilaisia vaihtoehtoja, opiskelemisen ja päätoimiseksi yrittäjäksi ryhtymisen väliltä. Loppujen lopuksi päädyin pitämään "välivuoden" ja huomenna aamusella soi herätyskello ja työt kutsuvat. Näillä näkymin olen siis työläinen ensi kesään saakka. Mikäli voimia ja aikaa riittää töiden ja kotitöiden lisäksi teen kakkuja. Jo luvatut kakut teen tottakai, mutta uusia tilauksia otan vastaan paljon vähemmän kuin aikaisemmin.

Myöskin syksyn kakkukurssit jäävät väliin. Katselen sitten keväällä, riittääkö niihin rahkeita. Blogin pitoa jatkanen, mutta oletettavasti sekin päivittyy paljon harvemmin, toivottavasti kuitenkin tiheämmin kuin tämän kesän aikana. =)

Jospa vuoden aikana saisin mietiskeltyä mitä haluan tehdä isona... siinäpä sitä onkin aikamoinen pähkinä purtavaksi.

Kiitos kaikille asiakkaille ja blogini lukijoille kuluneista vuosista ja kaikkea hyvää alkavalle syksylle!

Ps. Uusia kakkupäivityksiä on odotettavissa vasta viikon päästä, ellen sitten jossain välissä ehdi kaivelemaan vanhoja kakkukuvia arkistosta.


Pin It now!

11 kommenttia:

 1. Onnea uusiin tuuliin! Palkkatyön ja äitiyden yhteensovittaminen on haasteellista, mutta onneksi siihen tulee ruutiini aika nopeasti. Ja kun siihen vielä sovittaa kakkuilun, niin välillä on aika puhki. Toisaalta mieluinen harrastus auttaa jaksamaan. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 2. Onnea sinulle uusiin arjen kuvioihin! :) Toivottavasti vuoden aikana ajatukset selkenee ja saadaan edelleen nauttia upeista kakkupäivityksistä silloin tällöin! :)

  VastaaPoista
 3. Tuttuja ajatuksia. Itse luisun päivä päivältä enemmän päätoimisen yrittäjän arkeen, ehkä "oikean" päivätyön jättäminen alkaa olla pian käsillä :)

  VastaaPoista
 4. Mukavaa syksyä sinulle! Työ kodin ulkopuolella on minulle ollut henkireikä pikkulapsiarjessa. Saa hetkeksi unohtaa pyllyn pyyhkimiset, riitojen selvittelyt ja kurahousujen riisumisen. Niin ihana kuin se onkin omia lapsia kotona hoitaa. Ihana, että olet pystynyt tähän asti hoitamaan lapsiasi kotona.

  VastaaPoista
 5. Meillä samat kuviot! Nyt mennään pikkumiehen ehdoilla ja omat unelmat on siirretty sivuun. Tuollainen välivuosi kuulostaa tosi hyvältä tuumailutauolta. Toivon, että kun aika kuluu niin minä löytäisin paikkani myös ja mielellään leipomisen ja kakkuilun parissa. Hyvää syksyn aikaa ja onnea uusiin tuuliin!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä töihin! =) Toivottavasti kerkeät välissä hieman leipoakin ja saadaan uusia päivityksiä tänne ;)

  VastaaPoista
 7. Kaikkea hyvää ja selkeneviä ajatuksia Sinulle :)

  Tuittu

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä uusiin kuvioihin. Jätät kyllä ison aukon kakkuilurintamalle, joten toivottavasti jaksat vielä jatkaa niitäkin hommia ;)

  VastaaPoista
 9. Kaunista syksyä ja antoisaa "välivuotta"!

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä täältäkin uusiin tuuliin! Päivityksiä jään odottelemaan kuitenkin :) Iloa!

  VastaaPoista
 11. Samaa asiaa itsekin pohdiskelen. Mielenkiintoista olsi tietää, palasitko "omalle alalle", vai otitko siitäkin välivuoden. -Pöperö-Maija-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(