19.8.2014

Elokuinen hääkakku
Viime lauantaina vietettyihin häihin haluttiin hääkakku, joka olisi samanlainen kuin serkulleni muutama vuosi sitten tein. Kakku oli hieman pienempi ja vain kolme kerroksinen. (Selkä ei oikein tykkää kerroskakkujen nostelemisesta, joten kovin suurta kakkua en tällähetkellä pysty tekemään. Pitäisi kehitellä joku näppärä keino, jolla nostelua helpottaisi.)

 (kuvissa ylempien neilikoiden tukena coctail-tikut, jotka poistetaan ennen kakun tarjoilua)

Täysin samanlainen kakusta ei tullut koristeluiden eikä täytteiden osaltakaan. Pohjana kakussa oli tavallinen sokerikakkupohja ja täytteenä kinuskimousse ja vadelmat. Pinta FunCakesin kaulintamassan ja sokerimassan sekoitusta.Lämpöiset onnittelut hääparille!


Pin It now!

2 kommenttia:

 1. Hei! Löysin blogisi googlen ihmeellisestä maailmasta kun etsi inspiraatiota tyttäremme ristiäiskakkuun. Aivan ihania luomuksia olet tehnyt! Ja löysinpäs inspiraationkin, nimittäin Lilianille tekemäsi kakku, josta aijon hyödyntää rusetin sekä nimipalikat. Ajattelin myös ensimmäistä kertaa koittaa mmf-kuorrutetta, saas nähdä onnistuuko. Ohjeesi oli ainakin ihanan selkeät. Saako udella millä massalla olet tehnyt Lilian-kakun rusettiloristeen ja nimipalikat? Ja voisiko kakun valmistaa koristuksia myöten jo edellispäivänä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Kiitos kommentistasi. Pahoitteluni kun vastaan vasta nyt. Lilianin kakun teosta on jo niin kauan aikaa, etten millään muista mitä massaa olen käyttänyt. FunCakesin massa on siihen kuitenkin oikein hyvää, eli riittävän jämäkkää.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(