20.1.2009

Pupu-vauva ja marsipaanikukkia...

Lupasin ennen joulua tehdä siskolleni "työn vaihtona" marsipaanista kalloja. Meillä näyttää olevan pitkä toimitusaika. Vaihtokaupassa minä sain tytölleni virkatun liivarin.



Lisäksi tein uudella muratinlehti muotilla lehtiä. Kyllä muotilla lehtien teko on eri kätevää ja nopeaa.  Värjäsin marsipaanin metsänvihreällä-värillä. Aivan ihana väri...


Rouva V:n blogissa on aivan ihana leppäkerttu-kakku. Siitä sain idean kokeilla pupu-vauvan tekoa. Tarvettakin tällaiselle talvivauvan kakkuun sopivalle koristeelle voi olla tässä piakkoin.

Tämä on tällainen harjoituskappale. Häntäkin lytyssä... :)  Inhottavasti valkoiseen marsipaaniin sotkeutui muita värejä, joten pikkupupun turkki on hieman likainenkin.

No, jatketaan harjoittelua, josko seuraava onnistuis paremmin.


Pin It now!

10 kommenttia:

  1. Ihanat kallat ja söpöinen pupuvauva =o)

    VastaaPoista
  2. Ihania koristeita,tosi suloinen vauveli:)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kukkia ja lehtiä sekä söpö vauveli. Valkoinen marsipaani on juuri siitä kurjaa tehdä, että kaikki siinä näkyy. Vaikka kuinka koittaa pitää alustaa puhtaana, aina jostain joku nöyhtä siihen tarttuu :D

    VastaaPoista
  4. Pitipä palata kysymään että onko sulla muotti noihin kalloihin vai miten ne teet? Ne on niin kauniita ja hyvin tehtyjä =o)

    VastaaPoista
  5. Kiitos! :)

    Carita: Ei minulla oikeaa kalla-muottia ole. Ensimmäistä kertaa tein äidiltäni saamalla vanhalla pienellä sydämen mallisella piparkakkumuotilla. Olen itsekin näihin tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  6. Juuri kuten Ebe edellä mianitsi, valkoiseen tarttuu kaikki vaikka miten pesisi käsiä ja ja ja .... Joku nöyhtäkarva siihen aina eksyy, millin mittainen jos ei toisen marsipaaninväri siihen sotkeudu =(

    Kauniista kalloja ja pupuvauva kuitenkin on. Kuviin ei välity mitään suttuisuutta ;)

    VastaaPoista
  7. Ihan sinulla on ammattilaisen otteet ja jälki sen mukaista ! Kauniita kakkuja ja koristeita. Lisään sinut linkkilistaani :)

    VastaaPoista
  8. Kauniita koristeita olet loihtinut.
    Linkitän sivusi että osaan tänne toistekkin :)
    Minut saa linkittää jos haluaa.

    VastaaPoista
  9. Kiitos teille kaikille. Linkitän myös teidät...

    VastaaPoista
  10. Ihana vauva!! ja upeat kallat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(