5.3.2011

HääpäiväkakkuTämä kakku meni jo viikko sitten hääpäiväänsä juhlivalle pariskunnalle. Kakkuun haluttiin oma perhe. Minusta aihe oli tosi suloinen. Tilaajan lähettämästä kuvasta sain idean kolmiulotteisesta perhepotretista. Tätä kakkua oli mukava tehdä ja suunnitelmat koristeluun olivat suuret, mutta toteutus jäi kauas niistä...

Allergian vuoksi koristeluun sai käyttää vain vaahtokarkkimassaa ja sokerimassaa. Minusta niitä molempia on hankalampi työstää kuin marsipaania, joten ainakin osan ontuvasta toteutuksesta sysään niiden harteille. =) Koristeluun hain ideaa Sakari Sokerin blogista.

Vasta nyt, näitä kuvia tänne laittaessa, huomasin että miehen nenä on lähtenyt vaeltelemaan... Missäköhän se oli kakun päästessä tarjolle?

Kakussa tavallinen sokerikakkupohja ja täytteenä suklaamousse. Mousseen käytin eka kertaa Dammenbergin suklaata. Nämä suklaat on takuuvarmasti täysin pähkinättömiä, gluteenittomia ja kananmunattomia. Kakun päällinen on vaahtokarkkimassaa.


Pin It now!

22 kommenttia:

 1. Oih, tää on niiiiiiiiiiin hieno! : )) Aivan uskomattoman upea toteutus<3 Mikään tässä kakun koristelussa ei mun mielestäni onnu, ei todellakaan ;o

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana, upea perhepotretti =)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana ja kaunis kakku :)
  Itse en olisi tota nenää välttämättä huomannutkaan, mutta kun sanoit, niin meninpä kattomaan uudestaan. Siellähän se komeili. Se varmaankin halusi kulkea omia reittejään :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kakku. Minäkin naureskelin täällä, kun vasta tekstin luettuani palasin myös etsimään sitä kadonnutta nenää. Löytyihän se ;D

  VastaaPoista
 5. Täällä myös yksi nenänhakija :) Hieno kaakku!

  VastaaPoista
 6. Hieno kaakku vaeltelevine nenineen... siistiä työtä, kuten kakkuai aina ovat. Nuo pienet kieputuskukat ovat kivoja. tein niitä itsekin pieneen ristiäiskoristeeseen.

  VastaaPoista
 7. Hauska ja samalla söpö kakku =o)

  VastaaPoista
 8. Mahtava kakku taasen! Hauska vaelteleva nenä :) En kyllä olisi huomannut jos et olisi maininnut asiasta.

  VastaaPoista
 9. Ihana kakku , :) ..Täällä hymyillään myös irronneelle nenälle..ja sitä ei kyllä huomaa, jos ei tiedä!

  VastaaPoista
 10. Hauska idea tuollainen valokuvakehys. Ja nenäkin näyttää olevan matkassa! :)

  VastaaPoista
 11. Linkitys ok:)minäkin linkitin sinut.
  Kakku on todella kauniisti toteutettu.

  VastaaPoista
 12. WAU, mikä toteutus! Kerrassaan hieno oivallus !
  Hauskempi, kuin syötävä valokuva.

  nami-hiiri

  VastaaPoista
 13. Upea kertakaikkiaan! Mahtava idea tuo kuva:)

  VastaaPoista
 14. Kiitoksia kakusta! Kakku oli todella upea ja erittäin hyvää. Nenä löytyi tuosta, missä se kuvassakin oli ja siirreltiin se ennen herkuttelua takaisin naamatauluun.. :)

  Todella hieno yksityiskohta oli vauvamme ensimmäinen hammas, joka näkyy hienosti kuvassa. Tästähän ei ollut kakkua tilatessamme puhetta ja hammas sattuikin puhkeamaan juuri hääpäivänämme! :)

  t: nenätön mies

  VastaaPoista
 15. Kiitos kommentoijille ja erityisesti "nenättömälle miehelle" palautteesta. Mukava kuulla että kakku oli mieluinen ja maisui. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(