20.3.2011

Hiihtäjäkakku

Meidän ekaluokkalaiselle R:n harjoittelu ja sen oppiminen oli isojen tunteiden juttu. Monta pahaa mieltä ja turhautunutta päristelyä, ennenkuin se ihan oikea "ÄRRÄ" sitten pärähti. Siinäpä kerrakseen syytä juhliin.

Lasten kanssa suunniteltiin kakkua hiihtolomalla ja lapset ideoi kakun koristelun molempiin sopivaksi. Shortsit jalassa hiihdellessä pärisee varmasti ärräkin.. HRRRR... =D Toteutus jäi äidin harteille kun lapsilla oli muuta mielenkiintoisempaa tekemistä.

Kakun tein juhlien pääsankarin toiveesta vanhalla tutulla suklaamoussekakun ohjeella, johon tälläkertaa laitoin marianne-murskaa. Ei mikään hyvä valinta, miehen mielestä maistui kakku ihan hammastahnalle. =) Lapsille maistui kuitenkin.


Pin It now!

8 kommenttia:

 1. Hauska kakku! Minulla kakku-burn out jatkuu edelleen, mutta ehkä se vielä nostaa päätään... Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 2. Wau! Kunpa osaisin tehdä vastaavanlaisen. Olisi kysyntää näin hiihtokisa-aikaan. Juuri nytkin olemme lähdössä kisoihin!

  VastaaPoista
 3. Hauska ja ansaittu kakku!
  Monta kertaa meilläkin ajettiin eskarilaisen kanssa muutama vuosi sitten DRRRN DRRRN -autolla ennen kuin ärrä rupesi päriseen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana.. :). Meillä eskarilaisen kanssa samat harjoitukset menossa..

  VastaaPoista
 5. Hauska! Täällä harjoitukset jatkuvat :)

  VastaaPoista
 6. Hauska! :) Ja iso asiahan tuo on, joten ehdottomasti kakun paikka! ;)

  VastaaPoista
 7. Mahtava idea lapsilla ja hienosti toteutettu! =)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa ja onnea R:stä. Miekin olin luvannut, vaikka mitä neidille kun oppii ärrän kakun, lelut, karkit jne...sanoin, että heti kun joskus sanot kaupassa, että osta äiti kaRkkia, niin ostan...sieltähän se tuli...Se on ntäydellistä.

  Ja kakku on ihana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(