22.9.2013

Red rose-cakeNiin se vaan bloginpitäjäkin vanheni taas yhdellä vuodella. Mieli ei tahdo pysyä mukana, kun numerot vaihtuu niin nopeaa...

Pitihän se kakku tehdä päivän kunniaksi. Ja kun en viitsinyt ihan oikeaa kakkua tehdä, niin styroksinen sai kelvata. Sain samalla testattua uutta silikonimuottia. Ostin jo kauan kauan sitten pussillisen Sugarveiliä ja nyt löysin itseäni miellyttävän pitsimuotin. Ainoa vika tuossa muotissa on, että sillä tulee vain reilu 15cm pätkä pitsiä kerralla.

Leivinuuni sattui olemaan vielä aavistuksen lämmin ja siellä kuivattelin pitsin pätkän kerrallaan. Yllätyin miten kaunista ja lähes virheetöntä pitsiä saa aloittelijakin aikaiseksi.Ajattelin osallistua kakullani Koristeelliset kakut-lehden Facebook- sivulla olevaan kilpailuun. Taitaa olla tosin jo aika lailla myöhäistä, kun kilpailu päättyy jo alkuviikosta. =) Käykäähän antamassa äänet omalle suosikille!


Pin It now!

15 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja raikkaan värinen kakku.

  VastaaPoista
 2. Onnitteluja! Upea kakku, kaunista tuo pitsi!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja tyylikäs kakku! Ja kauniin pitsimuotin olet löytänyt :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen "kaakku"....pitsi on superkaunista.

  VastaaPoista
 5. Ihana! Mummola tyyliä:)

  VastaaPoista
 6. Siis aivan ihana kakku! Sellaista kyselisin,että miten olet tuon alareunan punaisen nauhan tehnyt? Onko sulla joku muotti siihen? Mä kun haluaisin tuollaisen reunuksen kakkuun tehdä,mutta en mitään muotteja omista.. :)

  VastaaPoista
 7. Niin kaunis kakku, sommittelukin todella miellyttää silmää! :) Nyt haaveilen itsekin tuollaisesta pitsimuotista. Aiemmin en ole viitsinyt ostaa, kun ajattelin, etten saisi sillä kaunista jälkeä, mutta jospa nyt uskaltautuisin kuitenkin kokeilemaan... :)

  VastaaPoista
 8. Olet ihan mahtava leipoja. Mä rakastan sun kakkujasi♥♥♥!

  VastaaPoista
 9. Voi että on kaunis kakku! Valtavan ihanaa tuo pitsi!<3

  VastaaPoista
 10. Pitkästä aikaa täällä vierailemassa ja heti saan ihastella näin upeaa luomusta! Olet kyllä tosi taitava.

  VastaaPoista
 11. Kaunis on :) Mulla on kanssa vielä korkkaamaton tonkka sugarveiliä kaapissa, pitsimuottejakin löytyy, mutta toistaiseksi en ole rohjennut :) Ehkä vielä tänä vuonna!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(