9.3.2011

Valtterin ristiäiskakku




Pikku-Miikan serkkupoika Valtteri vietti kastejuhlaansa viime viikonloppuna tämän kakkusen voimin. Tein Miikan juhliin vaaleansinisen tennarikakun ja nyt Valtteri sai omansa talvikengillä. Kenkien kaveriksi yritin muotoilla perheen koiran. Mitään näköisversiota en tohtinut yrittääkään, joten tein sitten tällaisen reporankana retkottavan "pehmolelukoiran".

Kakussa 10 munan kakkupohja (n. 27 x27 cm) ja täyteenä toiveesta valkosuklaamousse ja mansikkahillo, johon sekoitin murskattuja pakastemansikoita. Päällinen vaahtokarkkimassaa, kuten myös kengät ja koira. Kirjaimet pikeeriä.





Ristiäiskakkuja on kyllä niin mukava tehdä... tiedä vaikka pääsisin siskontytön kakun tekoon muutaman viikon päästä... ideoita olen ainakin jo etsiskellyt vähän sieltä ja täältä. =)


Pin It now!

16 kommenttia:

  1. Upeat tossut, kaunis tekstaus ja suloinen pehmokoira. Täyte kuulostaa herkulta... Eli siis koko kakku on taas hyvinkin ihastuttava. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana talvinen kakku! Tuo koira on lutunen :)

    VastaaPoista
  3. Noita kenkiä ei väsy katselemaan! ;)
    Ihastelee täällä koko kakkua...

    VastaaPoista
  4. Ihania kaakkuja paikat täynnä! Kaunis ja tyylikäs tämä ristiäiskaakku!

    VastaaPoista
  5. Jälleen kerran täysi 10!

    VastaaPoista
  6. Voi ihanuuden ihanuus! Tuo koira on niin söpö ja nuo kengät.... sä olet uskomattoman taitava noitten kanssa!!! Mitä olet käyttänyt noissa nauhana?

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista.

    Sofiella; Kiitos. Noissa on nauhoina ihan tavallista puuvillalankaa punottuna. Ruskea kirjontalanka, jota muihin talvikenkiin olen käyttänyt oli lopussa. =)

    VastaaPoista
  8. Taas niin ihana, söpö koira! :)

    VastaaPoista
  9. Voi kuinka suloinen kakku <3 Ihana koiruli :)

    VastaaPoista
  10. Huumaavan suloinen kakku! Koiruli on aivan yliveto, niii-iiiin rutistettavan söötti!

    VastaaPoista
  11. Kaunis kakku kuin mikä, tuo koira on todella suloinen! Jospa sitä joskus itsekin uskaltautuisi kokeilemaan noiden kenkien tekoa.

    VastaaPoista
  12. Ihana kakku ja suloinen koira!! :) kengät on tosi aidon näköiset, karvareunuskin, mahtavaa! :) mun avomiehen nimi on kanssa Valtteri, eli siitä lisäpisteitä vielä :D

    VastaaPoista
  13. Aivan todella ihana kakku!!! Suloinen hauveli <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Valitettavasti joudun väliaikaisesti laittamaan sanavahvistuksen päälle. Roskapostia tulee niin kovasti. =(